Hilbert Hunink (28), ambulant verpleegkundige

4. Hilbert Hunink

Over mij 

“Mijn naam is Hilbert Hunink, ik ben 28 jaar oud en op dit moment werkzaam bij GGz Centraal als ambulant verpleegkundige in een FACT-team en als triagist acute psychiatrie. Voor deze organisatie ben ik ook voorzitter van de ondernemingsraad.” 

Waarom ik mij verkiesbaar stel 

“Ik heb mij verkiesbaar gesteld omdat ik het belangrijk vind dat de Ledenraad representatief is voor alle leden. Ik vertegenwoordig daarom graag in het bijzonder de leden die in de geestelijke gezondheidszorg werken. Daarnaast houd ik van aanpakken; ik breng graag mijn mening op plekken waar er ook verandering gebracht kan worden. Dit vanuit het idee dat ik niet wil klagen op de werkvloer met collega's onderling, maar dan ook stappen wil zetten om bij te dragen aan een verbetering/oplossing.” 

Wat ik wil bereiken 

“Ik hoop dat alle verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten zich thuis voelen bij V&VN en zich door haar vertegenwoordigd weten. Dit is een complexe opgave omdat de leden diverse opvattingen hebben, bijvoorbeeld over functiedifferentiatie. Ik denk dat het belangrijk is dat er een open cultuur is waarin er ruimte is voor discussie met elkaar.” 

Waarom ik jouw stem verdien 

“Ik hoop dat de leden op mij willen stemmen omdat ik een frisse blik heb op de gezondheidszorg en gedreven ben deze sector te verbeteren waar mogelijk.” 

Verder over mij 

“In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspel met vrienden en familie of ga ik wielrennen op de Utrechtse Heuvelrug.” 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!