Driedelig webinar over infectiepreventie

1

Heb jij infectiepreventie en hygiënisch werken als extra aandachtsgebied binnen je team? En heb je behoefte aan inspiratie om met je collega’s aan de slag te gaan en ze mee te krijgen in het beter en consistent toepassen van alle infectiepreventiemaatregelen?

Het driedelige webinar ‘Waarom doen ze niet gewoon wat ik zeg?’ helpt je op weg en geeft antwoord op vragen als: Welke rol(len) heb je als aandachtsvelder Infectiepreventie? en ‘Hoe kun je er samen met je team voor zorgen dat je de goede voornemens beter volhoudt? Je hoort hoe collega’s het hebben aangepakt en krijgt tips en tools om ermee aan de slag te gaan. Elk deel duurt ongeveer twintig minuten.

Webinar 1

Jouw rol als aandachtsvelder
In dit eerste webinar zoomen we in op wat er allemaal komt kijken bij jouw rol als aandachtsvelder. Je hoort ervaringen van een collega-aandachtsvelder en we zetten enkele belangrijke feiten over infectiepreventie een rij.

Start de webinar
Webinar 2

Gedragsverandering, dat is hard werken
Na het bekijken van deze webinar begrijp je beter waarom het soms zo moeilijk is om te veranderen en veranderingen vast te houden. Je krijgt tips hoe jij met jouw gedrag je team kunt stimuleren. En je hoort van collega’s hoe zij het aanpakken.

Start de webinar
Webinar 3

Samenwerken met anderen in de organisatie
Als aandachtsvelder ben jij belangrijk, maar je kunt het natuurlijk niet alleen. Wie zijn belangrijke samenwerkingspartners? Daar gaat dit deel over. En ook dit onderdeel zit weer boordevol tips.

Start de webinar

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)