Bij het verlenen van zorg heb je ongetwijfeld een routine gevonden die voor jou en de cliënt goed werkt. Onbewust handel je dan misschien niet altijd volgens de meest recente richtlijnen. De Grote Zorgtest is een leuke en snelle manier voor jou als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist om je kennis over richtlijnen bij te houden. Ben jij op de hoogte van de meest recente richtlijnaanbevelingen die je helpen bij het verlenen van passende en goede zorg? Ontdek het en doe mee.

Ik doe mee!


Zo werkt het

Door mee te doen aan de De Grote Zorgtest vergroot je je bekendheid met en kennis over richtlijnen. Je krijgt drie keer per week een beroepsinhoudelijke vraag toegestuurd via de mail die je snel en eenvoudig kunt beantwoorden.

De vragen volgen telkens op een praktijkvoorbeeld. Daarna kun je kiezen uit een aantal antwoorden. Je beantwoordt de vraag in de mail zelf en wordt daarna automatisch doorgestuurd naar de website van Redgrasp, specialist in microlearning. Je kunt direct zien of je het antwoord goed hebt en de toelichting op het antwoord lezen. Wil je meer informatie, of je verder verdiepen in de aanbevelingen uit de desbetreffende richtlijn? Klik dan op de bijbehorende link naar de richtlijn zelf. 

Voor het beantwoorden van de vragen krijg je punten. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe meer punten je verzamelt. Via je persoonlijke account kun je je voortgang bijhouden, zien hoeveel punten je hebt gescoord en hoe je scoort ten opzichte van andere deelnemers. Dit is allemaal anoniem, andere deelnemers kunnen jouw scores niet zien!

Voorbeeldvraag

Grote Zorgtest

Voor wie?

Alle verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten kunnen kosteloos meedoen. Leuk als je lid bent van V&VN, maar dit is geen voorwaarde voor deelname aan De Grote Zorgtest.

Zo doe je mee

Door het invullen van het aanmeldformulier voor De Grote Zorgtest wordt bij onze partner Redgrasp een account voor je geactiveerd. Je ontvangt elke week drie beroepsinhoudelijke vragen via de mail. Situaties waar je als verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist in de praktijk mee te maken krijgt, verschillen per beroep. Daarom ontvang je in deze test ook vragen die zijn afgestemd op jouw beroep. Daarom is het belangrijk om bij het aanmelden op te geven in welke beroep je werkzaam bent. 

Test je kennis en meld je aan voor De Grote Zorgtest!

Aanmelden

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)