Zorgstandaard Tabaksverslaving

  • Recent aangepast
Deze richtlijn is geautoriseerd door V&VN

De besturen van de betrokken V&VN-afdelingen en andere betrokken partijen hebben inhoudelijk akkoord gegeven. Op basis van dit akkoord heeft het bestuur van V&VN de definitieve versie geautoriseerd.

Zorgstandaard Tabaksverslaving

V&VN Longverpleegkundigen, V&VN Verpleegkundig Specialisten, netwerk VS longziekten, netwerk VS kinderlongziekten en aanverwante aandoeningen. Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners en V&VN Vakcommissie GGZ zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze Zorgstandaard.

Dit is een herziening en uitbreiding van de Zorgstandaard Tabaksverslaving 2019, mede op basis van de Zorgmodule Stoppen met Roken 2009, is er een beschrijving van passende zorg voor mensen die roken en willen stoppen met roken.

Eigenaar: Partnership stoppen met roken
Jaar van uitgifte: 2022

Zorgstandaard

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)