Handreiking Onbegrepen gedrag in de thuissituatie

  • Richtlijn V&VN

In opdracht van: V&VN en ZonMw 
Ontwikkelaar: Universiteit Maastricht 
Gestart: januari 2023
Gereed: 2024

Deze richtlijn is in ontwikkeling

Het ontwikkeltraject is gestart. De werkgroep ontwikkelt via een vastgestelde methode een eerste versie. Eén of meer afgevaardigde(n) van betrokken V&VN afdeling(en) vertegenwoordigen de beroepsgroep.

Handreiking Onbegrepen gedrag in de thuissituatie

Universiteit Maastricht is gestart met de ontwikkeling van de handreiking onbegrepen gedrag in de thuissituatie. Het doel is om een handreiking te ontwikkelen waarin praktische handvatten die toepasbaar zijn in de wijk worden opgenomen. De handreiking rust verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten toe om mensen met onbegrepen gedragen en hun naasten te begeleiden. In een eerdere fase zijn knelpunten gesignaleerd. De handreiking sluit aan bij die gesignaleerde knelpunten.

Knelpuntenanalyse Onbegrepen Gedrag

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!