Bureau V&VN

Het bureau van V&VN staat ten dienste van de vereniging en de leden. Het bureau houdt leden op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen en organiseert bijeenkomsten, congressen en ontmoetingen. Ook ondersteunt het bureau leden bij het uitoefenen van hun vak, met een helpdesk, advies en informatie.

Daarnaast zorgt het bureau ervoor dat de vereniging haar taken kan uitvoeren. Het bureau bereidt onder meer het beleidsplan en de begroting voor en voert het beleidsplan uit. Het bestuur houdt toezicht op de werkzaamheden van het bureau. Ook ondersteunt het bureau de afdelingen en platforms, het bestuur, het Wetenschappelijk College Verpleegkunde, het Historisch College FNI en de bestuurscommissies onderwijs en ethiek bij hun werkzaamheden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)