Wie wint de Anna Reynvaan Praktijkprijs? Stem mee!

  • 21 april 2022
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verpleeghuis_achter de computer

Drie projecten maken kans op de Anna Reynvaan Praktijkprijs 2022, een prijs voor het beste verpleegkundige initiatief om patiëntenzorg te verbeteren. Als lid van V&VN bepaal je mee welk project er als winnaar uit de bus komt. Wie krijgt jouw stem?

Verpleegkundigen en verzorgenden konden zelf een project aanmelden. Uit alle inzendingen heeft een jury drie genomineerden geselecteerd. Eén van de projecten gaat over een manier van testen waarbij de uitslag van een PCR-test al binnen een kwartier beschikbaar is. De tweede kanshebber is een praktische richtlijn over de buikligging bij IC-patiënten die wakker zijn. Ook een transplantatie-educatieprogramma voor patiënten die wachten op een niertransplantatie is in de race voor de prijs. Hier vind je meer informatie en video’s van de drie genomineerden. Tot en met donderdag 5 mei kun je jouw stem uitbrengen.

Stem mee!

De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 12 mei tijdens de 24e editie van de Anna Reynvaanlezing in het Internationaal Theater Amsterdam. In totaal zijn er drie prijzen te verdelen. Behalve de Praktijkprijs, worden ook de Wetenschapsprijs en de Studentenprijs uitgereikt. Lees hier meer over de bijeenkomst en hoe je je daarvoor kunt aanmelden. De Anna Reynvaanlezing is geaccrediteerd voor 3 punten voor het Kwaliteitsregister V&V.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)