Wie wint de Anna Reynvaan Praktijkprijs 2024? Stem mee!

  • 29 april 2024
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verpleegkundigen In Overleg Achter Computer

Ook dit jaar maken drie projecten kans op de Anna Reynvaan Praktijkprijs, een prijs voor het beste verpleegkundige initiatief om patiëntenzorg te verbeteren. Als lid van V&VN bepaal jij mee welk project er als winnaar uit de bus komt. Wie krijgt jouw stem?

Let op: het is niet meer mogelijk om te stemmen!

Verpleegkundigen en verzorgenden konden zelf een project aanmelden. Uit alle inzendingen heeft een jury drie genomineerden geselecteerd: een tool die ouderenmishandeling signaleert, een persoonlijk crisissignaleringsplan voor de acute ggz én handvatten die ambulancemedewerkers helpen bij de zorg voor patiënten met bewusteloosheid.

Bekijk hieronder de genomineerde inzendingen:

 

 

 

Tot en met zondag 12 mei kun je jouw stem uitbrengen.

Stem mee!


Prijsuitreiking

De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 23 mei tijdens het 26ste Anna Reynvaan Event (voorheen Anna Reynvaanlezing) in het Internationaal Theater Amsterdam. In totaal zijn er drie prijzen te verdelen. Naast de Praktijkprijs worden ook de Wetenschapsprijs en de Studentenprijs uitgereikt. Lees hier meer over de bijeenkomst en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)