Wie wint de Anna Reynvaan Praktijkprijs 2023? Stem mee!

  • 20 april 2023
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
MV191120 Venvn Bethem T0I3718

Ook dit jaar maken drie projecten kans op de Anna Reynvaan Praktijkprijs, een prijs voor het beste verpleegkundige initiatief om patiëntenzorg te verbeteren. Als lid van V&VN bepaal jij mee welk project er als winnaar uit de bus komt. Wie krijgt jouw stem?

Verpleegkundigen en verzorgenden konden zelf een project aanmelden. Uit alle inzendingen heeft een jury drie genomineerden geselecteerd. Eén van de projecten gaat over een nieuwe klem, waarmee bijvoorbeeld een infuus bij het ziekenhuisbed wordt bevestigd die met één hand te bedienen is. Het tweede initiatief gaat over het vaker organiseren van een MDO – voor, tijdens en na een opname – om opnames beter te laten verlopen. Ook het idee om een overdracht aan het bed van de patiënt te laten plaatsvinden, waarbij de patiënt en familie worden betrokken, maakt kans op de prijs.

Bekijk hieronder de genomineerde inzendingen:

Tot en met vrijdag 5 mei kun je jouw stem uitbrengen.

Stem mee!

Prijsuitreiking

De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 11 mei tijdens het 25ste Anna Reynvaan Event (voorheen Anna Reynvaanlezing) in het Internationaal Theater Amsterdam. In totaal zijn er drie prijzen te verdelen. Naast de Praktijkprijs worden ook de Wetenschapsprijs en de Studentenprijs uitgereikt. Lees hier meer over de bijeenkomst en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)