Welkom op de nieuwe website van V&VN

  • 10 december 2019

Meer beeld, minder tekst en natuurlijk ontworpen voor mobiel. Sinds vanochtend is de nieuwe website van V&VN in de lucht. We hebben ons best gedaan om 'm een stuk overzichtelijker te maken dan de oude site. De zoekfunctie is onder handen genomen. We hopen dat je hierdoor gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Ook de websites van de afdelingen zijn helemaal vernieuwd. Klik bijvoorbeeld eens op V&VN Urologie Verpleegkundigen, V&VN Ambulancezorg of V&VN Transferverpleegkundigen.

We hebben een aparte sectie ingericht voor richtlijnen. Hier zie je in één oogopslag welke richtlijnen in voorbereiding of afgerond zijn, en hoe je voorstellen of ideeën kunt inbrengen. En neem vooral een kijkje bij Excellente Zorg of het Kwaliteitsregister. Of op een themapagina, zoals die over registratielast.

Binnenkort gaat ook het interactieve zusje van deze website live: Mijn V&VN Social, ons nieuwe verenigingsplatform. Daar kunnen leden met elkaar in gesprek, kennis delen, reageren op berichten en invloed uitoefenen binnen de vereniging. Het platform draait nu op proef. In het eerste kwartaal van 2020 gaat het live.

Heb je vragen? Ga dan naar Help & contact en we helpen je graag verder.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.