Weggeefactie: duizend verpleegkundigen en verzorgenden plus partner op vakantie met KLM

  • 12 mei 2020
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • V&VN Algemeen
Vakantie Actie

Twee retourtickets naar een zelfgekozen Europese bestemming, voor duizend verpleegkundigen en verzorgenden (zowel V&VN-leden als niet-leden) en aanhang. Dat is wat Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, en haar twee miljoen leden willen doneren als uiting van waardering en dankbaarheid voor het harde werk in deze coronatijd.

Sinds de uitbraak van het coronavirus is de druk op de zorg enorm toegenomen. Van ziekenhuis tot verpleeghuis, van GGD tot verstandelijk gehandicaptenzorg en van geestelijke gezondheidszorg tot de wijk; in alle sectoren werken verpleegkundigen en verzorgenden dag en nacht om hun patiënten en cliënten van zo goed mogelijke zorg te voorzien. In samenwerking met V&VN stelt Flying Blue haar leden in de gelegenheid om Miles te doneren aan 1000 verpleegkundigen en verzorgenden (leden en niet-leden komen in aanmerking voor deze actie).

Meedingen?

De vliegtickets worden verdeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Om iedereen een eerlijke kans te geven op deze bonus, zijn er de komende dagen drie momenten waarop je mee kan dingen naar twee tickets.

Lees alles over deze actie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)