Video: ‘Het is onze taak om ons werk zó aantrekkelijk te maken dat mensen willen blijven’

  • 30 mei 2022
  • Interview
  • V&VN Algemeen
Still Elfi Video Dvdv

Wat vind je mooi aan je werk en wat heb je nodig om het te blijven doen? We vroegen het aan drie collega’s. In deze video is verpleegkundig specialist Elfi Rookhuizen aan het woord: “Als je goede ideeën hebt die je kunt onderbouwen en daarmee aan de slag gaat, dan kun je een heleboel bereiken op allerlei niveaus.”

Elfi Rookhuizen werkt in Amsterdam bij ggz-instelling Arkin. Ze vindt dat collega's elkaar moeten stimuleren om door te ontwikkelen: "Ik denk dat veel professionals tegen grenzen aanlopen in hun vak, maar ik denk dat er meer mogelijk is dan je denkt."

Still Elfi Video Dvdv 2
Dag van de Verpleging 2022: Yes we care!

Dag van de Verpleging 2022

De afgelopen twee jaar hebben we meer dan ooit laten zien: verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten maken het verschil. En dat willen we blijven doen. Yes, we care! 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd