Verzorgende Fenny Steunenberg treedt toe tot V&VN-bestuur

  • 12 maart 2021
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verzorgende Fenny Steunenberg in het bestuur van V&VN
Foto © Linelle Deunk

Verzorgende IG Fenny Steunenberg treedt toe tot het bestuur van V&VN. Dat heeft de Ledenraad gisterenavond besloten. V&VN-voorzitter Bianca Buurman: “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Fenny. Ze is een nuchtere vakvrouw met een dijk van een ervaring als verzorgende IG in de wijk. Haar benoeming is een mijlpaal voor ons bestuur.” Met het toetreden van Fenny Steunenberg is het bestuur van V&VN compleet.

Fenny werkt nu 35 jaar bij Icare Coevorden als verzorgende IG in wijk. Ze is verknocht aan de wijk: “Het past bij mij, cliënten helpen om op hun manier in hun huisje te kunnen blijven wonen.” En ze heeft een missie: “Als verzorgenden IG gaan we zélf over de ontwikkeling van ons beroep. Wij hebben invloed op het beeld en de positionering van verzorgenden. Niemand kan om ons heen, want we zijn een ongelooflijk grote groep professionals.”

Samenwerking is daarbij cruciaal. Fenny: “Verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten, we hebben elkaar nodig. Om de beste zorg te kunnen leveren aan onze patiënten en cliënten. Want zorgen doe je met elkaar.”

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)