Verpleegkundigen gevraagd voor advies over toetsing herregistratie Wet BIG

  • 30 april 2018
  • Nieuwsbericht
  • Beroepsprofielen
  • V&VN Algemeen
Check Herregistratie

<strong>De toetsing voor de scholingseis Herregistratie Wet BIG voor verpleegkundigen wordt ontwikkeld en uitgevoerd door de MBO Raad en het ROC Midden Nederland.

V&VN is sinds vorig jaar betrokken bij de doorontwikkeling en verbetering van deze toetsing. Alle partijen vinden het van groot belang dat verpleegkundigen uit het werkveld en uit het onderwijs feedback geven op deze toetsen. Daarom wil V&VN een adviesgroep inrichten. Hiervoor zijn we op zoek naar verpleegkundigen die deze toetsen willen beoordelen op grond van hun kennis uit de eigen beroepspraktijk. Wij zoeken hiervoor 4 tot 6 verpleegkundigen uit de verschillende werkvelden. Ook zullen een jurist en een toetsingsdeskundige meekijken bij de doorontwikkeling en verbetering van de toetsen.

Voldoende aanmeldingen!

Bedankt voor jullie enthousiaste reacties. We hebben inmiddels voldoende deelnemers. 

Lees ook: MBO Raad belooft verbetering examens herregistratie

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!

Gerelateerd