V&VN zoekt bestuursleden met hart voor de zorg!

  • 5 maart 2018
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Hart Voor De Zorg

Heb jij strategische ideeën over hoe we de zorg in Nederland kunnen verbeteren voor verpleegkundigen en verzorgenden? En deins je er niet voor terug om financiële en of bestuurlijke stukken te analyseren? Ken je V&VN en zet je je graag in voor verbetering van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden? Dan zoeken we jou als bestuurslid! Bij voorkeur ben je werkzaam in de zorg en heb je daarnaast ook politieke/bestuurlijke ervaring. Geïnteresseerd? Lees hier de profielschets voor bestuursleden van V&VN. Aanmelden: Stuur voor 31 maart 2018 een mail met daarin je C.V. en een motivatiebrief naar Pauline van der Kleijn.

Wat: V&VN heeft 4 openstaande vacatures voor haar bestuur.

Voor wie: geïnteresseerden werkzaam in de zorg en/of met een brede kennis van de zorg.

Werkzaamheden: het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de strategische discussies omtrent de gezondheidszorg, beleidstukken lezen, jouw visie over verpleegkundigen en verzorgenden actief inbrengen, vergaderingen voorbereiden en bijwonen, incidenteel werkbezoeken afleggen en netwerken voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Vergoeding: Ja.

Hoeveel tijd: gemiddeld woon je zeven vergaderingen per jaar bij en in totaal ben je ongeveer 30 dagdelen per jaar actief als bestuurslid voor V&VN.

Extra: kennis op het gebied van kwetsbare ouderen, onderwijs, ethiek, richtlijnen en of preventie en eerstelijnszorg zijn een pré.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)