V&VN-regiobijeenkomsten ‘Pas op de plaats’

  • 31 juli 2019
  • Nieuwsbericht
  • Beroepsprofielen
  • V&VN Algemeen
Regiobijeenkomst Pas op de plaats: Bernhoven

Spreek je uit over functiedifferentiatie en Wet BIG II

Gaan wij als verpleegkundigen voor functiedifferentiatie? En zo ja, hoe organiseren we dat? Dat zijn vragen die centraal staan in de regiobijeenkomsten over functiedifferentiatie en de Wet BIG II die V&VN in augustus en september organiseert. Meld je aan en laat je invloed gelden.

Er staan inmiddels meerdere regiobijeenkomsten gepland. De eerste regiobijeenkomst vindt plaats op 20 augustus in Arnhem. De data voor de andere bijeenkomsten volgen snel. Op basis van de input tijdens de regiobijeenkomsten houdt V&VN een algemene ledenraadpleging om de voorstellen voor te leggen aan de leden. Deze vindt naar verwachting in oktober plaats.

V&VN organiseert de regiobijeenkomsten en ledenraadpleging in het kader van de pas op de plaats ingelast na de publicatie van de overgangsregeling voor verpleegkundigen.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis voor leden en niet-leden.

Vanaf begin 2020 kun je reageren op berichten via het nieuwe verenigingsplatform van V&VN. Wil je nu al een reactie kwijt? Praat mee op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)