V&VN-peiling onder alle IC-verpleegkundigen van start

  • 8 mei 2020
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • Intensive Care
Intensive Care Corona 2
Foto © Studio Oostrum (ANP)

In het debat over de opschaling van IC-capaciteit is het cruciaal dat de stem van IC-verpleegkundigen luid en duidelijk wordt gehoord. Daarom is vandaag een V&VN-peiling onder IC-verpleegkundigen van start gegaan.

Rowan Marijnissen, voorzitter V&VN IC: "Wij nodigen ook niet-leden uit om mee te doen met de peiling. De besluiten over een mogelijke opschaling raken alle IC-verpleegkundigen direct." IC-verpleegkundigen hebben tot 15 mei 9 uur om de vragenlijst in te vullen.

IC-verpleegkundigen die lid zijn van V&VN hebben vandaag per mail een verzoek gekregen om de peiling in te vullen. Ben jij IC-verpleegkundige en lid van V&VN, maar heb je geen mail ontvangen? Klik dan hier. (Let op: aanvraag om de IC-peiling in te vullen kon tot en met 12 mei. Deze link is inmiddels gesloten)

Ben je geen lid van V&VN, maar wel werkzaam als IC-verpleegkundige en wil je meedoen aan de peiling? Klik dan hier. (Let op: aanvraag om de IC-peiling in te vullen kon tot en met 12 mei. Deze link is inmiddels gesloten)

Ben je geen IC-verpleegkundige, maar heb je de afgelopen tijd wel op een IC gewerkt? Deel dan jouw positieve en negatieve ervaringen, en de lessen voor de toekomst, met ons via ons Meldpunt.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)