V&VN in de Zorgagenda 2018

  • 26 september 2017
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen

Juist als je in de zorg werkt, is het handig om je dag overzichtelijk in te delen. Dat kan met de ZorgAgenda, speciaal ontworpen voor zorgmedewerkers, met interessante artikelen over actuele thema’s.

De ZorgAgenda is al ruim twintig jaar de meest gebruikte agenda in de zorg en heeft een handige indeling van één dag per pagina met periodevermelding, inclusief maandoverzichten.

De editie van 2018 bevat bijdragen van V&VN over de volgende onderwerpen:

Bestellen

De agenda, inclusief transparante beschermhoes, is nu te bestellen voor €11,95 via de webwinkel van Eilers International.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!