Update coronavirus: V&VN annuleert bijeenkomsten

  • 10 maart 2020
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Coronavirus

In het hele land hebben verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten direct of indirect met COVID-19 (coronavirus) te maken. V&VN vindt het van het grootste belang om kwetsbare patiënten en cliënten te beschermen tegen verdere verspreiding van COVID-19. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Met betrekking tot de V&VN-bijeenkomsten nemen we een extra maatregel.  

Als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist ben je onmisbaar. Of je nu in de wijk werkt, bij de GGD, op de huisartsenpost, in het ziekenhuis of verpleeghuis, of in een andere sector.  We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. V&VN annuleert daarom per direct alle bijeenkomsten, congressen en scholingen tot en met 9 april.  

Directe patiëntenzorg

Het betreft de bijeenkomsten waar groepen verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten, die directe patiëntenzorg leveren, voor uitgenodigd zijn. Dit sluit aan bij het beleid van steeds meer zorginstellingen in Nederland die hun zorgmedewerkers vragen om niet naar congressen en bijeenkomsten in Nederland en het buitenland te gaan. 

Als je je hebt aangemeld voor een bijeenkomst van V&VN vóór 9 april, ontvang je hierover een annuleringsmail met meer informatie. Heb je andere vragen, neem dan contact op via: info@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)