Uitkomsten ledenpeiling V&VN bepalend voor gesprek met Rinnooy Kan

  • 18 september 2019
  • Nieuwsbericht
  • Beroepsprofielen
  • V&VN Algemeen

Op 25 september spreekt V&VN met verkenner Alexander Rinnooy Kan. Ter voorbereiding houdt V&VN de komende dagen een ledenpeiling.

Dhr. Rinnooy Kan adviseert minister Bruno Bruins over vervolgstappen na de onrust rondom de overgangsregeling en Wet BIG-II. V&VN-leden ontvangen op woensdag 18 september een vragenlijst en kunnen deze tot maandagochtend 23 september 10 uur invullen.

Begin juni presenteerde minister Bruins van VWS de uitgangspunten voor een overgangsregeling voor verpleegkundigen. Die leverde vragen, onzekerheid en onrust op onder veel verpleegkundigen. Daarom maakte V&VN eind juli een pas op de plaats en is in gesprek gegaan met de leden. De vraag is: hoe nu verder? Dat bepalen de ruim 100.000 leden van V&VN.

Hulp in het weekend

V&VN is doorgaans geopend voor vragen op werkdagen van 09.00-17.00 uur. Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk leden deze peiling invullen in een korte tijd, zorgen we dat we je ook in het weekend verder kunnen helpen. Heb je hulp nodig in het weekend? Stuur een mail met je vraag naar info@venvn.nl onder vermelding van ‘Peiling’. We doen er alles aan om je binnen enkele uren op weg te helpen.

Vanaf begin 2020 kun je reageren op berichten via het nieuwe verenigingsplatform van V&VN. Wil je nu al een reactie kwijt? Praat mee op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.