Tarieven V&VN 2021

  • 22 september 2020
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
170410 Mv Venvn Bernhoven T0I3558

Jaarlijks stijgen de prijzen in Nederland door inflatie. De afgelopen vijf jaar heeft V&VN het lidmaatschapstarief gelijk gehouden, terwijl onze kosten wél elk jaar zijn gestegen. Daarom verhogen we vanaf volgend jaar het tarief voor onze contributie met 5 euro.

Vanaf 2021 hanteert V&VN de volgende tarieven:

Tabel tarieven V&VN 2021

V&VN tijdens de coronacrisis

De corona-uitbraak heeft laten zien hoe onmisbaar onze beroepsgroep is voor Nederland. Dat iedereen met corona zorg heeft kunnen ontvangen, is te danken aan het vakmanschap en de inzet van honderdduizenden verpleegkundigen en verzorgenden. Onze stem klonk luider dan ooit. In de samenleving, in de politiek en in de media. Via ons Meldpunt en via ledenpeilingen haalden we op wat onze leden nodig hebben voor een goede uitoefening van hun vak. We zetten de tekorten aan beschermende middelen en testen op de politieke agenda en zorgden dat die niet alleen in ziekenhuizen maar ook in de wijk, in verpleeghuizen en in de GGZ terechtkwamen. We zorgden dat de stille ramp in de wijk en verpleeghuizen bij de politiek op het netvlies kwam. We zetten ons in voor betere richtlijnen én voor het recht van zorgprofessionals om eigen afwegingen te maken over het gebruik van beschermende middelen. En we zetten de zeggenschap van verpleegkundigen en verzorgenden bovenaan de politieke agenda. Net als de roep om meer waardering en loopbaanperspectief voor verpleegkundigen en verzorgenden.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Met het Kwaliteitsregister V&V en de bijbehorende app kun jij je deskundigheid bijhouden in een register dat niet van je werkgever is, maar van de beroepsgroep. We ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen over verpleegkundige en verzorgende onderwerpen, gemaakt voor en door vakgenoten. Met onze peilingen onderzoeken we wat leden belemmert en helpt bij de uitoefening van het vak. We leggen de woorden van beleidsmakers langs de meetlat van leden: merken zij al een verschil als het gaat om de aanpak van administratieve lasten of personeelstekorten? V&VN laat de stem van leden horen op die plekken waar er wat aan veranderd kan worden, bij werkgevers, bij opleiders, bij de overheid, de politiek of de pers. Om samen de situatie te verbeteren.

🡪 Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.
🡪 Lees meer over de lidmaatschappen van V&VN en de voordelen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)