Stormloop op duizend gratis vliegtickets voor verpleegkundigen en verzorgenden – KLM verdubbelt aantal

  • 27 mei 2020
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • V&VN Algemeen
KLM actie

Vervolginschrijvingen 27 en 29 mei geannuleerd

Tweeduizend verpleegkundigen en verzorgenden kunnen met partner gratis vliegen naar een Europese bestemming. Zij konden zich op maandag 25 mei op de website van V&VN inschrijven voor een weggeefactie van Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM. Vanwege de overweldigende belangstelling én omdat veel leden van Flying Blue hun Miles hebben gedoneerd, kon KLM het aantal te vergeven vliegtickets verdubbelen van duizend naar tweeduizend maal twee retourtickets. De belangstelling voor de actie was zo massaal dat er veel meer inschrijvingen hebben plaatsgevonden dan gepland. Daardoor zijn alle tweeduizend vliegtickets al vergeven. De geplande vervolginschrijvingen van woensdagavond 27 mei en vrijdagochtend 29 mei gaan daarom niet door. Uiterlijk 5 juni krijgt iedereen die de vliegtickets ontvangt bericht.

Flying Blue en haar twee miljoen leden doneren de vliegtickets als uiting van waardering en dankbaarheid voor het harde werk van verpleegkundigen en verzorgenden in deze coronatijd.

We zijn blij dat Flying Blue het aantal vliegtickets heeft verdubbeld en dat twee keer zoveel verpleegkundigen en verzorgenden vliegtickets krijgen. Tegelijkertijd zullen mensen ook teleurgesteld zijn, omdat ze geen tickets hebben gekregen. Het liefst zouden we iedereen vliegtickets geven, zeker de beroepsgroep die dit bij uitstek verdient!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)