Stem op jouw favoriet voor de eHealth scriptieprijs 2018

  • 30 oktober 2018
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie

Van het inzetten van een sociale robot bij Korsakovcliënten tot wondzorg op afstand met behulp van Facetalk. Dat eHealth draait om innovatie, hoef je de studenten achter de vijf scripties die zijn genomineerd voor de V&VN Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie eHealth Scriptieprijs 2018 niet uit te leggen. Hoe verschillend ook, hun scripties hebben alle vijf een innovatief karakter, laten meerwaarde voor de patiënt en effect op kwaliteit zien, zijn praktisch toepasbaar en verbeteren de efficiëntie van de verpleegkundige beroepsuitoefening.

Wie er dit jaar met de prijs van €1.000,- vandoor gaat? Dat bepaalt de jury bestaande uit professionals (60%) en het publiek (40%). Jouw stem is dus heel belangrijk! De winnaar wordt op dinsdag 20 november tijdens Het V&VN Minisymposium eHealth, help! Of hulpmiddel? in Zwolle bekend gemaakt. Voor de overige genomineerden is er een troostprijs. Zij ontvangen ieder €100,-. Er kan tot en met dinsdag 13 november gestemd worden.

Innovaties stimuleren

De afdeling V&VN VZI heeft de scriptieprijs uitgeschreven om hiermee de toepassing van eHealth door verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden te stimuleren en om studenten uit te dagen de meerwaarde van deze innovaties te onderzoeken.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)