Peiling: wat is nodig om professionele zeggenschap te versterken?

  • 27 september 2022
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Peiling: wat is nodig om professionele zeggenschap te versterken?

Wat is nodig om de professionele zeggenschap van jou en je collega's snel én duurzaam te versterken? Dat brengen we in kaart met een peiling van het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht.  

Er zijn twee varianten van de peiling: voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en begeleiders én voor bestuurders, managers, leidinggevenden en HR-professionals in heel Nederland.  

Waarom deze peiling?

Met het invullen van deze peiling draag je bij aan het verzamelen van informatie over hoe zeggenschap door zorgprofessionals wordt ervaren, op welke onderwerpen behoefte is aan meer zeggenschap, maar ook wat nodig is om deze gewenste zeggenschap te bereiken. 

De peiling staat open tot en met 24 oktober. Het invullen van de peiling duurt ongeveer 15 minuten. Uiteraard worden je gegevens anoniem verwerkt.

De resultaten van de peiling worden in november gedeeld via de nieuwsbrief en de website van het Landelijk Actieplan Zeggenschap & Veerkracht. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd