Oproep: Denk mee over VAR-platform

  • 24 augustus 2017
  • Nieuwsbericht
  • VAR
  • VAR
VAR Platform

Vind jij ook dat zeggenschap in de organisatie van verpleegkundigen en verzorgenden een voorwaarde is om goede zorg te leveren? En wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de verpleegkundige en verzorgende adviesraden (VAR) in Nederland? Dicht bij het vuur zitten om input te geven en ontvangen voor je eigen VAR en aan V&VN? Geef je dan op om mee te denken over het VAR-platform van V&VN!

Dit jaar wordt er een platform VAR opgericht bij V&VN. Hiervoor zijn wij opzoek naar VAR-leden die samen met ons inhoud willen geven aan het platform. Het platform heeft een aantal speerpunten voor de komende jaren:

- Ten eerste richten wij ons in de komende jaren op empowerment van de VAR. Hoe zorgen we dat de VAR haar deskundigheid ontwikkelt en behoudt?

- Ten tweede willen wij de uitwisseling van ervaring en kennis tussen de VAR’s, V&VN en andere stakeholders verder vormgeven.

Denk mee

Wil je hierover meedenken? Er worden twee nieuwe commissieleden gezocht. Ondersteuning kan bestaan uit meedenken over de inhoud van de landelijke netwerkbijeenkomsten. Maar je kan ook meedenken over de beleidsvorming rondom de VAR in Nederland. 

Ben je betrokken of lid van een VAR (in oprichting) in een zorginstelling en heb je affiniteit met verzorgende en/of verpleegkundig beleid? Meld je dan vóór 5 september aan via var@venvn.nl.

Graag zien wij je reactie tegemoet,
Platformcommissie VAR
Dennis van der Hust, Ronald Touw en Jeltina Neijts

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)