Nieuwe subsidieronde voor meer zeggenschap

  • 20 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
LAZ 20 10 2023

Goed nieuws om meer zeggenschap in jouw zorgorganisatie te krijgen. De tweede subsidieronde is namelijk maandag 20 november van start gegaan. Deze ronde duurt tot en met 18 december 2023. Meepraten, meebepalen en invloed uitoefenen maken de kwaliteit van zorg én de tevredenheid over het werk beter.

Vanaf vandaag staan er ook een voorbeeldplan en voorbeeldbegroting op de website om je te helpen met je subsidieaanvraag. Hier vind je de link en dan scroll je daarna naar de button ‘Alles wat je nodig hebt voor een goede subsidieaanvraag’. Je kunt verschillende manieren van begeleiding krijgen die je helpen met een succesvolle subsidieaanvraag. Van bijeenkomsten in groepsverband tot een-op-een-begeleiding op afstand. De aanvraag zelf doe je via deze link.

V&VN-voorzitter Bianca Buurman: “Zeggenschap is zo ongelooflijk belangrijk voor jou als verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Kom daarom in actie voor die maximaal 50.000 euro subsidie. Die kan jullie als professionals enorm op weg helpen om meer zeggenschap te krijgen. Wie staan er het dichtst bij de patiënt en cliënt en wie kunnen het vak het beste beoordelen? De vraag stellen is hem ook beantwoorden.”

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd