Nieuw! Download nu de app Kwaliteitsregister V&V

  • 26 april 2018
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Download de app van het Kwaliteitsregister

Sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V? Dan kan je vanaf donderdag 26 april gebruik maken van de app Kwaliteitsregister V&V. Op verzoek van veel leden heeft V&VN de app ontwikkeld, zodat je gemakkelijk op elk moment en op elke locatie je deskundigheid bij kunt houden. Log eenmaal in en zie daarna in één oogopslag hoe je ervoor staat. Overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (oda) voer je makkelijk in. Bewijs van de activiteit fotografeer je vanuit de app, of upload je vanaf je telefoon. Heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Je vindt de app in de Google Play Store en Apple App Store door te zoeken op Register V&V.

Voordelen van de app

In het Kwaliteitsregister V&V kun je als verpleegkundige of verzorgende zichtbaar maken hoe jij je kennis op peil houdt. V&VN vindt het belangrijk dat verpleegkundigen en verzorgenden altijd actueel geschoold zijn en beheert daarom het Kwaliteitsregister V&V. Op basis van wensen van gebruikers wordt het register continu doorontwikkeld. Samen met verpleegkundigen en verzorgenden heeft V&VN de afgelopen maanden de app ontwikkeld.

De belangrijkste voordelen van de app:

  • Altijd een duidelijk overzicht van hoe je ervoor staat
  • Eenmalig inloggen
  • Snel en makkelijk overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (oda) toevoegen

Download nu:


Schrijf je anders eerst even in via de knop Inschrijven op kwaliteitsregister.venvn.nl.

Vanaf begin 2020 kun je reageren op berichten via het nieuwe verenigingsplatform van V&VN. Wil je nu al een reactie kwijt? Praat mee op social media

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd