Maandag 7 december komt het vernieuwde Mijn V&VN online. Dit is wat je moet weten!

  • 2 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Overgang vernieuwde Mijn V&VN

Mijn V&VN is dé plek om alles met betrekking tot je lidmaatschappen, registers, afdelingen, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en portfolio te overzien en te regelen. Op 7 december lanceert V&VN een nieuwe versie van deze omgeving. Om toegang te krijgen tot de vernieuwde omgeving ontvangen alle Mijn V&VN-gebruikers tussen 7 en 18 december een mail met een link om snel een nieuw wachtwoord aan te maken. Houd je mail dus goed in de gaten.

De aanleiding voor het introduceren van een nieuwe versie van Mijn V&VN is een geheel nieuw ledenadministratiesysteem. Een systeem dat toekomstbestendig is en voldoet aan de technische standaarden van nu. Het vernieuwde Mijn V&VN heeft een opgefrist uiterlijk en is makkelijker en sneller in gebruik.

Wat verandert er?

Het vernieuwde Mijn V&VN blijft vooral dé plek waar je als gebruiker alles met betrekking tot je lidmaatschappen, registers, afdelingen, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en portfolio overziet en regelt. Het vernieuwde Mijn V&VN is goed te raadplegen via mobiel. Je kunt overal makkelijk en snel zelf je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals je e-mailadres, aan- of afmelden voor een nieuwsbrief of een document inzien van een afdeling waar je lid van bent. Ook kunnen gebruikers zich binnen een afdeling waar ze lid van zijn nu aanmelden voor een specifiek netwerk, fractie, vakgroep of SIG. En ben je van werkgever veranderd? In het vernieuwde Mijn V&VN past je ook dat eenvoudig zelf aan.

Nieuw wachtwoord aanmaken

Alle instellingen en gegevens die nu in je Mijn V&VN-omgeving staan worden overgezet naar de vernieuwde omgeving. Het enige dat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot je vernieuwde Mijn V&VN-omgeving is een nieuw wachtwoord aanmaken. Tussen 7 en 18 december ontvangen alle gebruikers met een Mijn V&VN-account hiervoor een mail met een link waarmee ze snel een nieuw wachtwoord kunnen aanmaken.

V&VN adviseert iedereen om meteen je wachtwoord te wijzigen als je de mail ontvangt. Je hebt dan gelijk weer toegang tot al je gegevens, je registers en portfolio.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)