Stuur jouw project of artikel in voor de Anna Reynvaanprijzen

  • 23 februari 2021
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verpleegkundigen achter computer / planning

Heb jij het initiatief genomen voor een project om de patiëntenzorg te verbeteren? Heb je onderzoek gedaan dat is gepubliceerd en bijdraagt aan concrete verbeteringen van het verpleegkundig handelen? Of ben je student Verpleegkunde en heb je in 2020 een artikel geschreven dat te maken heeft met klinisch redeneren? Stuur je inzending in en maak kans op de Anna Reynvaanprijzen.

Tijdens de jaarlijkse Anna Reynvaanlezing worden op woensdag 12 mei 2021 de Praktijkprijs, Wetenschapsprijs en Studentenprijs uitgereikt.

Inschrijven

De Anna Reynvaan Praktijkprijs is voor het beste verpleegkundige initiatief om de patiëntenzorg te verbeteren. De Anna Reynvaan Wetenschapsprijs gaat naar de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige uit 2020. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 5 maart. De winnaars van deze twee prijzen krijgen vijfduizend euro en een sculptuur.

De Anna Reynvaan Studentenprijs wordt uitgereikt voor het beste artikel van een of twee hbo-v-studenten. Het thema moet te maken hebben met klinisch redeneren. Meedoen? Schrijf je dan in voor donderdag 8 april. De winnaar mag een internationaal verpleegkundig congres bezoeken en krijgt een sculptuur.

Lees hier meer over de prijzen, de deelnamecriteria en de reglementen.

Uitreiking

De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de Anna Reynvaanlezing op woensdag 12 mei. Net als vorig jaar, zal dit een digitale bijeenkomst zijn. Het thema is verpleegkundig leiderschap. Daarmee wordt veel meer bedoeld dan leidinggeven. Het gaat over jouw invloed op de kwaliteit van het vak. Op welke manier neem je verantwoordelijkheid? En hoe maak jij nóg meer het verschil?

Voorafgaand aan de lezing wordt er een speciale genomineerden-bijeenkomst georganiseerd. Voor elke prijs worden drie inzendingen uitgekozen. Deze genomineerden mogen dan hun onderzoek, project of artikel presenteren.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)