Maak kans op de Anna Reynvaanprijs 2018

  • 18 januari 2018
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Anna Reynvaan

<strong>Om goede zorg te leveren, is verpleegkundig leiderschap nodig. Verpleegkundigen die een project starten om de patiëntenzorg te verbeteren of een artikel over ontwikkelingen publiceren. En natuurlijk jongeren die starten in het vak en tijdens hun studie nadenken over de toekomst van het beroep.

Omdat V&VN, AMC en VUmc willen dat zoveel mogelijk vakgenoten deze inspirerende voorbeelden horen, worden jaarlijks de Anna Reynvaanprijzen uitgereikt. Heb jij in 2017 de patiëntenzorg verbeterd of hier een artikel over gepubliceerd? Of als hbo-v student een artikel over morele veerkracht geschreven? Ding dan mee naar een van de prijzen.

Stuur jouw project of artikel op

De Praktijkprijs gaat naar het beste verpleegkundige initiatief uit 2017 om de patiëntenzorg te verbeteren. Om kans te maken op de Wetenschapsprijs moet je jouw wetenschappelijk publicatie uit 2017 indienden. Stuur voor 24 maart je inzending voor de Praktijk- of Wetenschapsprijs op en maak kans op € 5.000,- en een sculptuur.

De Studentenprijs gaat naar het beste artikel over morele veerkracht, van een of twee hbo-v studenten. Als je wint mag je, samen met een andere student, een internationaal verpleegkundig congres bezoeken en krijg je een sculptuur. Je kunt je tot 27 april inschrijven voor de Studentenprijs. Meer informatie over de prijzen, de criteria en over het inschrijven. 

Uitreiking

Morele veerkracht is ook het thema van de Anna Reynvaanlezing op 31 mei dit jaar. Voorafgaand aan de lezing wordt er een speciale Genomineerden-bijeenkomst georganiseerd. Voor elke prijs worden drie inzendingen uitgekozen en deze genomineerden mogen dan hun onderzoek, project of artikel presenteren. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)