Leden gezocht voor programmacommissie V&VN VAR Netwerkdag

  • 1 maart 2018
  • Nieuwsbericht
  • VAR

Vanuit V&VN en het platform V&VN VAR willen we graag weer aan de slag met de organisatie van de V&VN VAR Netwerkdag 2018. We zoeken vier VAR-leden uit diverse sectoren die als inhoudelijke programmacommissie aan de slag gaat, zodat er weer een inspirerend programma staat in het najaar.

Planning

We willen eind maart een eerste bijeenkomst plannen waarin we met elkaar zullen gaan brainstormen over de thema’s en sprekers. Meestal hebben we daarna nog genoeg aan een fysieke bijeenkomst en doen we de verdere afstemming zoveel mogelijk per mail en telefoon.

Aanmelden voor deze programmacommissie?

Graag uiterlijk 5 maart a.s. via var@venvn.nl onder vermelding van programmacommissie. Mochten er nog vragen zijn over deze programmacommissie, neem dan contact op met adviseur Judith van den Berg via j.berg@venvn.nl of 030-2919050.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)