Jaarverslag 2016 V&VN gepresenteerd

  • 12 juli 2017
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
V&VN Jaarverslag 2016_cover

Ik ben al 25 jaar verpleegkundige en heb overal een duidelijke mening over. Omdat ik behoefte kreeg om mijn stem meer te laten horen, werd ik lid van V&VN.”  
Barbara van Ede is medium care-verpleegkundige en werd vorig jaar lid van V&VN.

In 2016 vierden we samen met onze leden het tienjarig bestaan van V&VN, met jubileumbijeenkomsten door heel Nederland. We werkten mee aan kwaliteitskaders in de verpleeghuiszorg en de gehandicaptenzorg, aan het Kwaliteitsstatuut GGZ, aan de nieuwe beroepsprofielen. We ontwikkelden een Leidraad Personeelssamenstelling voor de verpleeghuizen en je kon ervaren hoe het is om oud en afhankelijk te zijn van zorg in de Participatiekliniek van V&VN.

Je leest het (en nog veel meer) in het Jaarverslag 2016 van V&VN. Ook vertellen leden hierin wat V&VN voor hen kan betekenen en hoe zij 2016 hebben ervaren.

Al sinds 2006 stelt V&VN alles in het werk om de beroepsgroepen van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in staat te stellen hun beroep op het hoogste kwaliteitsniveau uit te oefenen. Met meer dan 85.000 leden is V&VN veruit de grootste beroepsvereniging van het land.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)