Jaarplan V&VN 2019

  • 25 januari 2019
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Banner Jaarplan2019

V&VN groeit snel. In twaalf jaar tijd zijn we gegroeid van 17.500 tot 100.000 leden. Die groei zetten we door in 2019. Leden horen, zien en helpen is leidend in alles wat we doen. We halen overal op wat onze leden helpt en wat hen belemmert in de uitvoering van hun prachtige vak. De successen en uitdagingen brengen we naar verschillende tafels om ervan te leren en te kunnen verbeteren.

Dit jaarplan is de vertaling van de wensen en knelpunten die onze leden dagelijks bij ons onder de aandacht brengen.

2019 wordt het jaar van een nieuwe ontmoetingsplekken. Een nieuwe locatie waar we het clubhuisgevoel nóg verder kunnen versterken. En een nieuwe online ontmoetingsplek voor alle leden om kennis te delen, samen te werken, op de hoogte te blijven, praktische zaken te regelen en invloed uit te oefenen.

We blijven ook in 2019 werken aan oplossingen voor de tekorten op de arbeidsmarkt en het bewaken van de voortgang, de onderbouwing van ons vak, het organiseren van inspraak van verpleegkundigen en verzorgenden, het ontwikkelen van typisch verpleegkundige indicatoren en kwaliteitsstandaarden, een gebruiksvriendelijk Kwaliteitsregister V&V, een goede overgangsregeling die recht doet aan ervaring en opleiding met de invoering van de nieuwe beroepsprofielen en nog veel meer.

Lees meer in het Jaarplan 2019 van V&VN:

Vanaf begin 2020 kun je reageren op berichten via het nieuwe verenigingsplatform van V&VN. Wil je nu al een reactie kwijt? Praat mee op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)