Irma de Hoop nieuwe voorzitter RSV

  • 2 mei 2024
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Dsc02936 B
Marie-José Willemse draagt de voorzittershamer van de RSV over aan Irma de Hoop (links)

Verpleegkundig specialist Irma de Hoop is de nieuwe voorzitter van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV). De Hoop was van 2015 tot 2021 voorzitter van de V&VN-afdeling Verpleegkundig Specialisten.

De Hoop is verpleegkundig specialist GGZ én AGZ en heeft ervaring op veel terreinen van de Nederlandse gezondheidszorg. Daarnaast is zij onder meer voorzitter van Kamer PA VS binnen het Capaciteitsorgaan en is zij stuurgroeplid van het Landelijk Kwaliteitsstatuut GGZ. Momenteel is Irma de Hoop werkzaam als regiebehandelaar bij Careyn.

Het RSV-bestuur verwacht dat onder de leiding van De Hoop de innovatieve koers van het Verpleegkundig Specialisten Register de komende jaren kan worden voortgezet.

Jaap Kappert, bestuurslid van V&VN, wenst de nieuwe voorzitter van de RSV veel succes.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd