Hoe gaat V&VN om met persoonsgegevens?

  • 24 mei 2018
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Computer_typen

<strong>De wetgeving rond privacy en de bescherming van je gegevens verandert. Simpel gezegd moeten bedrijven meer inzicht geven in welke persoonsgegevens ze verzamelen en wat ze hiermee doen. Ook V&VN zorgt dat het duidelijker is op welke manieren we je gegevens gebruiken en wat je rechten zijn. Daarom hebben we ons privacy beleid aangepast.

Ons nieuwe beleid voldoet aan de AVG-wetgeving, die op 25 mei 2018 ingaat.

Transparant

In het beleid vind je een overzicht van de gegevens die we verzamelen, hoe we die gebruiken en met welk doel we deze eventueel met derde partijen delen. We verzamelen alleen informatie die noodzakelijk is om onze diensten te kunnen leveren.
Volgens de wet mag je de gegevens die we van jou opslaan inzien, aanpassen of laten verwijderen. Dit kun je al deels via Mijn V&VN zelf regelen. 

Nieuwsbrieven

Als je nieuwsbrieven ontvangt van V&VN, staat hierin een link waarmee je jezelf kunt afmelden. Je kunt jezelf afmelden door in te loggen op Mijn V&VN en onder het kopje 'nieuwsbrieven' de vinkjes uitzetten bij de nieuwsbrief waarvoor je jezelf wilt uitschrijven.
Naast nieuwsbrieven ontvang je als lid ook andere informatie van V&VN. Hiervoor kun je je niet afmelden, omdat het informatie is die voor jou als lid van belang is om te weten. 

Vragen?

Het nieuwe privacy beleid gaat automatisch in. Hier hoef je niks voor te doen. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via (030) 291 90 50 of mail naar info@venvn.nl.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!