Het vernieuwde Mijn V&VN staat live!

  • 8 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
C7A1349

De interactieve omgeving van V&VN, Mijn V&VN, is vernieuwd. Met een opgefrist uiterlijk en een nieuwe technische basis is Mijn V&VN toekomstbestendig, makkelijker en sneller in gebruik en goed te raadplegen via mobiel.

Om toegang te krijgen tot de vernieuwde omgeving ontvangen actieve Mijn V&VN-gebruikers tussen 7 en 18 december een mail met een link om snel een nieuw wachtwoord aan te maken. Dat is het enige dat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot je vernieuwde Mijn V&VN-omgeving. Je hebt dan gelijk weer toegang tot al je gegevens, je register en portfolio.

Heb je nog geen mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen en wil je toegang tot je Mijn V&VN-omgeving? Klik dan op Mijn V&VN en maak via ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aan.

Nieuwe mogelijkheden

Het nieuwe Mijn V&VN blijft vooral dé plek om alles met betrekking tot je lidmaatschappen, registers, afdelingen, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en portfolio te overzien en te regelen. Het is goed te raadplegen via mobiel. Je kunt eenvoudig zelf je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals je e-mailadres, aan- of afmelden voor een nieuwsbrief of een document inzien van een afdeling waar je lid van bent. Ook kun je je binnen een afdeling nu aanmelden voor een specifiek netwerk, factie, vakgroep of SIG. En ben je van werkgever veranderd? In het nieuwe Mijn V&VN pas je ook dat eenvoudig zelf aan.

Toegang registers verloopt nog niet soepel

Hoewel de overgang goed is verlopen, blijkt dat de toegang tot de registers vanuit de nieuwe Mijn V&VN-omgeving (en ook via de Kwaliteitsregister-app) nog niet helemaal soepel verloopt voor alle gebruikers. Gelukkig is de oplossing hiervoor inmiddels gevonden. We zijn hard aan het werk om dit te verhelpen en verwachten dat het inloggen in de loop van de week weer soepel verloopt. Voor nu adviseren we je om als het inloggen niet direct lukt het een aantal uur later nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Heb je vragen over de vernieuwde Mijn V&VN-omgeving neem dan contact op met de Ledenservice. Stuur een mail naar info@venvn.nl of bel met 030 291 90 50.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)