Gezocht: bijzondere V&VN-leden

  • 18 oktober 2018
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen

Welke vakgenoot was als eerste ter plaatse bij de Bijlmerramp? Wie stapte meteen in het vliegtuig om te helpen bij de vluchtelingencrisis? Wie trok aan de bel bij de politiek toen het misging in de zorg? Wie was een spilfiguur bij belangrijke ontwikkelingen in het vak?

Voor een speciale editie van V&VN Magazine zijn we op zoek naar bijzondere V&VN-leden met unieke verhalen. Verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die een belangrijke rol hadden bij historische gebeurtenissen en de vakgenoten die nu het verschil maken.

Ken jij er zo-één? Of misschien wel een heel team?

Stuur vóór 24 oktober een e-mail naar redactie@venvn.nl o.v.v. ‘fantastisch zorgverhaal’ en geef in het kort aan waarom deze vakgenoot zo bijzonder is.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.