Genomineerden V&VN VZI eHealth scriptieprijs 2017 bekend

  • 3 oktober 2017
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie
E-health_4

De vijf genomineerden van de V&VN Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie eHealth Scriptieprijs 2017 zijn bekend. De vijf scripties die genomineerd zijn hebben een innovatief karakter, laten meerwaarde voor de patiënt en effect op kwaliteit zien, zijn praktisch toepasbaar en verbeteren de efficiëntie van de verpleegkundige beroepsuitoefening.

De winnaar ontvangt €1.000, tijdens de verenigingsbijeenkomst van V&VN op 6 november in Zwolle. De overige genomineerden ontvangen ieder €100.
Stem op je favoriete scriptie
De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een combinatie van jurybeoordeling en de uitkomst van de publieksverkiezing.

Innovaties stimuleren

De afdeling V&VN VZI heeft de scriptieprijs uitgeschreven om hiermee de toepassing van eHealth door verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden te stimuleren en om studenten uit te dagen de meerwaarde van deze innovaties te onderzoeken. De scriptieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)