Expertisegebied technische thuiszorgverpleegkundige gepresenteerd

  • 27 januari 2018
  • Nieuwsbericht
  • Technische Thuiszorg

<strong>Het nieuwe Expertisegebied technische thuiszorgverpleegkundige is op vrijdag 25 januari gepresenteerd in het Flevoziekenhuis in Almere. Conny de Pee, voorzitter van de vakgroep Technische Thuiszorg Verpleegkundigen: "Wij zijn trots op dit Expertisegebied dat met veel inzet van technische thuiszorgverpleegkundigen en andere deskundigen tot stand is gekomen."

Conny de Pee en V&VN-adviseur Nellie Kolk, auteurs van dit Expertisegebied, reikten het eerste exemplaar uit aan 4 technische thuiszorgverpleegkundigen, die niet alleen deelnamen aan de ronde tafelbijeenkomsten, maar ook feedback gaven op het Expertisegebied: Annemiek Appelhof, Corrie Baars, Lisette Toeter van de Vegt en Yvonne Nabuurs.

Explosieve groei

De verwachting is dat in de komende jaren de technische thuiszorg explosief gaat groeien. Daarom is het in toenemende mate van belang om helder te zijn over de voorwaarden, kennis en kunde waaraan moet worden voldaan om als een verpleegkundige technische thuiszorg te functioneren. Het Expertisegebied dient als basisdocument in de professionaliseringsslag die de beroepsgroep de komende jaren maakt.

Meer informatie:

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)