Een luisterend oor tijdens de coronacrisis: gratis coaching voor zorgprofessionals

  • 10 april 2020
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • V&VN Algemeen
Wijkverpleging_portret_2

Het zijn heftige tijden. Werken in de zorg tijdens de coronacrisis vraagt veel van verpleegkundigen en verzorgenden. Kun jij een luisterend oor gebruiken? Een neutraal persoon met wie je over je werk kunt praten, over die ene dienst of situatie waar je steeds aan blijft denken? Via de website ‘Sterk in je werk – Extra coaching voor de zorg’ kun je je aanmelden voor een coachingsgesprek.

Vrijwillige coaches

Bij ‘Extra coaching voor de zorg’ bieden professionele coaches op vrijwillige basis coaching en laagdrempelige mentale ondersteuning. Als je je vóór 12 uur aanmeldt op de website voor een coachingsgesprek, word je dezelfde dag nog teruggebeld. En anders vóór 12 uur de dag erna. De coach belt je om te horen of het schikt om te praten. Zo niet dan maken jullie een afspraak voor een video- of telefoongesprek.

Traumaverwerking nodig?

Wil je in contact komen met professionals voor traumaverwerking? Dan kun je direct contact opnemen met de landelijke hulplijn voor psychosociale ondersteuning van ARQ IVP. De hulplijn is 7 dagen in de week te bereiken tussen 08.30 - 21.30 uur op telefoonnummer 088- 330 5500.

‘Sterk in je werk – Extra coaching voor de zorg’ is een initiatief van werkgeversvereniging Regioplus en vakbond CNV.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd