Duizend verpleegkundigen en verzorgenden op vakantie met KLM – DATA GEWIJZIGD

  • 19 mei 2020
  • Nieuwsbericht
  • Coronavirus
  • V&VN Algemeen
KLM

KLM doneert aan duizend verpleegkundigen en verzorgenden plus partner twee vliegtickets naar een Europese bestemming naar keuze, als blijk van waardering en dankbaarheid voor het harde werk in coronatijden. Meedingen kan binnenkort op drie momenten, via deze website. LET OP: in verband met het Hemelvaartsweekend zijn de eerder aangekondigde data aangepast. V&VN en KLM vinden het belangrijk dat iedereen die voor deze actie in aanmerking komt, een kans krijgt om mee te dingen. Om alles goed te laten verlopen, hebben wij data waarop je kunt meedingen enkele dagen verplaatst.

Het zijn heftige tijden. Van ziekenhuis tot verpleeghuis, van GGD tot verstandelijk gehandicaptenzorg en van geestelijke gezondheidszorg tot de wijk; in alle sectoren werken verpleegkundigen en verzorgenden dag en nacht om hun patiënten en cliënten van zo goed mogelijke zorg te voorzien. KLM wil hen bedanken voor hun inzet en toewijding en biedt daarom maar liefst duizend verpleegkundigen en verzorgenden de mogelijkheid om, samen met een partner, op een welverdiende vakantie te gaan.

Voor wie is deze actie?

  • Verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten
  • Zowel leden als niet-leden van V&VN kunnen meedoen

Hoe doe je mee?

De vliegtickets worden verdeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Om iedereen een eerlijke kans te geven, zijn er drie momenten waarop je mee kan dingen.

LET OP: de data zijn gewijzigd, in verband met het Hemelvaartsweekend. V&VN en KLM vinden het belangrijk dat iedereen die voor deze actie in aanmerking komt, een kans krijgt om mee te dingen naar de tickets. Om alles goed te laten verlopen hebben wij de actiedata waarop je kunt meedingen enkele dagen verplaatst.

Kort van tevoren komt er een link beschikbaar op de speciale actiepagina. Klik op deze link en vul je gegevens in. Per moment kunnen er een beperkt aantal verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten het formulier invullen. Lukt het niet om het formulier in te vullen? Dan is het aantal inschrijvingen van dat moment behaald. Je kunt het dan op een van de volgende momenten nog een keer proberen. Je kunt één keer meedoen. Dubbele inschrijvingen worden eruit gehaald en tellen één keer mee. In totaal kunnen duizend mensen meedoen.

Dit zijn de aangepaste data

  • Inschrijving één: maandagmiddag 25 mei vanaf 15 uur (link komt kort voor 15 uur online)
  • Inschrijving twee: woensdagavond 27 mei vanaf 20 uur (link komt kort voor 20 uur online)
  • Inschrijving drie: vrijdagochtend 29 mei vanaf 10 uur (link komt kort voor 10 uur online)

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Is het gelukt om je in te schrijven? Dan ben je – als al je gegevens kloppen – één van de gelukkigen en ontvang je uiterlijk 5 juni een mail van V&VN met daarin de bevestiging dat je twee vliegtickets hebt gewonnen. Vanaf 1 juli neemt Flying Blue telefonisch contact met je op. Om de Miles te ontvangen moet je een gratis Flying Blue-account aanmaken. Hiervoor moet je je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres opgeven. Flying Blue kan je hierbij (telefonisch gelijk) helpen. Flying Blue roept tussen 18 mei en 15 juni haar twee miljoen Members op om hun zogenoemde ‘Miles’ te doneren. De Miles zijn twee jaar geldig. Met deze Miles kun je twee keer een retourticket kopen naar een Europese bestemming naar keuze. Belastingen zijn inbegrepen.

Ga voor meer informatie, de actievoorwaarden en veelgestelde vragen naar de speciale actiepagina.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)