Directeur neemt afscheid van V&VN

  • 9 maart 2022
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Manon Vanderkaa nieuwe directeur V&VN

Manon Vanderkaa neemt afscheid als directeur van V&VN. Manon Vanderkaa: “Ik kijk met plezier terug op mijn periode bij V&VN. Het is essentieel voor de toekomst van de zorg dat de positie van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten wordt verbeterd. Ik heb met veel gedreven professionals mogen samenwerken. Dat was heel inspirerend.”

Voorzitter Bianca Buurman: “Manon heeft belangrijke resultaten geboekt met het oog op de ontwikkeling van onze vereniging. Zij is een ervaren verenigingsdirecteur, met een niet aflatende focus op het realiseren van waarde voor de leden. Wij zijn haar erkentelijk voor wat zij voor V&VN heeft gedaan en wensen haar succes in haar verdere loopbaan.”

Binnenkort volgt informatie over de opvolging van Manon.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)