Contributie V&VN blijft in 2020 gelijk

  • 31 oktober 2019
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verpleegkundigen Praten

V&VN vindt het als beroepsvereniging van groot belang dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten deskundig zijn en blijven. Daarom hebben het interim-bestuur en de Ledenraad besloten dat de contributie in 2020 gelijk blijft aan eerdere jaren: € 69,00.

Voor dit bedrag ben je een jaar lid van V&VN én kun je je als verpleegkundige of verzorgende een jaar registreren in het Kwaliteitsregister V&V. Alleen registratie in het Kwaliteitsregister V&V is ook mogelijk, voor € 67,00 per jaar. De contributie en kosten voor registratie zijn sinds 2016 gelijk gebleven.

Aanvullend op het basislidmaatschap van V&VN kun je, voor een extra bedrag, lid worden van een van de afdelingen van V&VN.

Vanaf begin 2020 kun je reageren op berichten via het nieuwe verenigingsplatform van V&VN. Wil je nu al een reactie kwijt? Praat mee op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!