Contributie V&VN blijft in 2018 gelijk

  • 29 november 2017
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen

<strong>V &VN vindt het als beroepsvereniging van groot belang dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten deskundig zijn en blijven. Daarom hebben Bestuur en Ledenraad besloten dat de contributie in 2018 gelijk blijft aan eerdere jaren: € 69,00.

Voor dit bedrag ben je een jaar lid van V&VN én kun je je als verpleegkundige of verzorgende een jaar registreren in het Kwaliteitsregister V&V. Alleen registratie in het Kwaliteitsregister V&V is ook mogelijk, voor € 67,00 per jaar. De contributie en kosten voor registratie zijn sinds 2016 gelijk gebleven. Aanvullend op het basislidmaatschap van V&VN kun je, voor een extra bedrag, lid worden van een van de afdelingen van V&VN. Ook deze tarieven blijven in 2018 gelijk.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.