Beroepsprofielen: stel je vraag op de inloopmiddag of via het telefonisch spreekuur

  • 22 september 2017
  • Nieuwsbericht
  • Beroepsprofielen
  • V&VN Algemeen

V&VN ontvangt nog steeds regelmatig vragen of reacties op de beroepsprofielen. Vooral verpleegkundigen die oorspronkelijk de inservice opleiding hebben gedaan uiten hun vragen en zorgen voor de toekomst. V&VN geeft hierop graag antwoorden.

Omdat de vragen vaak erg specifiek en persoonlijk zijn, kun je in oktober de hele maand je vraag stellen via telefonische spreekuren. In 20 minuten leg je jouw persoonlijke vraag voor aan een adviseur van V&VN.
Ook kun je op 3 november van 15.00 – 18.00 uur naar V&VN in Utrecht komen voor een informatiemiddag. Je kunt daar vragen stellen of informatie uitwisselen met collega’s.
We nodigen je van harte uit om je voor een van deze activiteiten aan te melden. We starten in oktober met één maand.

Hoe werkt het?

Aanmelden telefonisch spreekuur: aanmelden voor de telefonische spreekuren kan hier. Je kiest dan zelf een datum een tijdstip in de periode van 2 oktober tot 3 november. De adviseur van V&VN belt je dan op het afgesproken tijdstip en bespreekt in 20 minuten jouw vraag.

Aanmelden voor de informatiemiddag op 3 november van 15.00 – 18.00 uur in Utrecht kan door een mail te sturen naar beroepsprofielen@venvn.nl. Een week van te voren sturen we je dan de adresgegevens en een routebeschrijving. V&VN is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.
De middag kent een vrije inloop. Je bepaalt zelf of je de hele tijd aanwezig bent of bijvoorbeeld maar een uur.

Overzicht vragen op website

Heb je geen tijd om bij een van de activiteiten aanwezig te zijn? We verzamelen de veelgestelde vragen én antwoorden en plaatsen deze op de website. Nu vind je alle beschikbare informatie al via beroepsprofielen.

Verlenging bij succes

Na een maand evalueren we het nut en de behoefte aan de telefonische spreekuren en bekijken dan hoe en of we hiermee door gaan. In ieder geval zorgen we dat iedereen die zich in oktober aanmeldt, ook teruggebeld wordt.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.