Ben je jouw insigne verloren? Of heb je er nooit een gekregen? Vervangende en nieuwe insignes, voor verpleegkundige en verzorgende opleidingen, zijn bij V&VN verkrijgbaar. Bekijk in de pdf ‘Te bestellen insignes’ welke insigne voor jou van toepassing is. Onthoud het nummer van je insigne en noteer dit bij je bestelling. Bestellen kan door een e-mail te sturen naar info@venvn.nl. Houd rekening met een levertijd van tien werkdagen.

Voor ROC/HBO-V

ROC's en HBO-V's kunnen insignes bestellen door een e-mail te sturen naar info@venvn.nl. Kosten voor de insignes (exclusief BTW en verzendkosten):
1 - 5 stuks: € 26,95 per stuk
6 - 30 stuks: € 24,25 per stuk
31 - 100 stuks: € 19,40 per stuk
>100 stuks: € 17,80 per stuk

LET OP! Staffels gelden per type insigne. Kom je er niet uit? Bel met V&VN (030) 291 90 50 of bezoek onze contactpagina.

Neem contact op

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!