Beroepscode van Verpleegkundigen en Verzorgenden

Beroepscode van Verpleegkundigen en Verzorgenden

Om goede zorg te bieden, heb je waarden en normen van je beroepsgroep nodig. De Beroepscode van Verpleegkundigen en Verzorgenden biedt de uitgangswaarden voor je handelen. De Beroepscode V&V is beschikbaar als handige app. Je kunt de app gratis downloaden voor iOS-apparaten via de App Store voor Android-apparaten via de Google Play Store.

De Beroepscode V&V is ook gratis te downloaden als pdf-bestand. Liever op papier? Je bestelt de Beroepscode V&V voor 7 euro (excl. btw, verzend- en administratiekosten) via info@venvn.nl.

Er is ook een poster en een handreiking 'Hoe gebruik je de beroepscode' beschikbaar. De poster en de handreiking zijn gratis te downloaden via Mijn V&VN. Mijn V&VN is alleen beschikbaar voor V&VN-leden. Ben je nog geen V&VN-lid? Klik dan op de knop hieronder om lid te worden. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.