Ontmoeten en verbinden

Ontmoeten En Verbinden Groot

Leden hechten waarde aan activiteiten op hun specifieke vakgebied. Zij ontmoeten elkaar in 45 afdelingen en platforms, met hun eigen vakgroepen en samenwerkingsvormen. Om ervoor te zorgen dat leden zich meer met de inhoud kunnen bezighouden, wordt in 2024 in het project ‘V&VN op koers’ bekeken hoe we afdelingen en platforms hierin beter kunnen ondersteunen.

Het verenigingsplatform wordt dé plek waar V&VN-leden elkaar digitaal ontmoeten. Je leest er het laatste nieuws, vindt er informatie, en je kunt er kennis delen en samenwerken. Er zijn community’s speciaal voor afdelingsleden. En je kunt er nieuwe community’s starten, bijvoorbeeld over duurzaamheid of voor collega’s uit de regio Amsterdam. We gaan in 2024 eerst een aantal technische verbeteringen aanbrengen. Daarna nodigen we alle leden uit om in te loggen. Vervolgens verleiden we hen om actief te worden op het platform. 

V&VN organiseert regelmatig bestuurdersbijeenkomsten waarin bestuurders samenkomen en met het verenigingsbestuur in gesprek gaan over het beleid. In 2024 vindt ook een tweedaagse bijeenkomst plaats.

Via MeetUps, symposia, congressen en werkbezoeken staat V&VN ook fysiek in verbinding met de leden in het land. Voor verschillende beleidsthema’s in het kader van IZA, WOZO worden regelmatig webinars georganiseerd en achterbanraadplegingen gehouden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)