Wij, V&VN

Banner Wijvenvn

Zoals eerder beschreven vormt 2020 het jaar waarin we kritisch kijken naar de manier waarop V&VN is georganiseerd, en op welke manier we onze leden nog beter kunnen horen, zien en helpen. Voorop staat dat we een vereniging willen zijn waarin het draait om de leden, en waarin voldoende gelegenheid is voor de leden om elkaar te ontmoeten, zowel online als offline.

In 2020 maken we ons extra sterk voor:
  • Het creëren van een online ontmoetingsplek voor alle leden. Kennisdelen, samenwerken, op de hoogte blijven, praktische zaken regelen en invloed uitoefenen: vanaf begin 2020 kan het allemaal op het nieuwe online verenigingsplatform van V&VN. Het platform is voor en door leden ontworpen. Het biedt allerlei mogelijkheden om zelf te bloggen, te reageren, te liken, mee te doen met peilingen, onderwerpen te volgen en vakgenoten uit het hele land te ontmoeten. Afdelingen en platforms van V&VN hebben hier straks een eigen plek, waar ze direct contact met hun leden kunnen hebben. Ook andere groepen binnen onze vereniging kunnen er een community beginnen. Het platform is alléén toegankelijk voor leden. De website www.venvn.nl is voor iedereen. Deze is in 2019 volledig vernieuwd.
  • Het bureau van V&VN verhuist op 17 januari 2020 naar Papendorp in Utrecht. In het nieuwe pand kunnen we meer leden ontvangen, ontmoetingen organiseren, doorpraten met V&VN-collega‚Äôs naar aanleiding van een online discussie en natuurlijk gewoon hard blijven werken. Ook afdelingscongressen van V&VN kunnen daar georganiseerd gaan worden.
  • Medio 2020 verwachten we onze klantenservice verder te verbeteren met een nieuw CRM (customer relationship management) systeem. Met dit systeem kunnen we onze dienstverlening aan de leden nog beter vormgeven. Ook wordt het voor de leden makkelijker om de eigen gegevens te bewerken.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)