V&VN MeetUp: in gesprek over de toekomst (online)

  • 15 juni 2023
  • Bijeenkomst
  • V&VN Algemeen
Meetup Juni Bewerkt

V&VN MeetUp: in gesprek over de toekomst
Praat mee over de ontwikkelingen in jouw beroep en de koers van V&VN

We worden in Nederland steeds ouder, we willen gezond blijven, een goede kwaliteit van leven en we wonen langer thuis. Tegelijk zijn er steeds meer mensen met dementie en met meerdere aandoeningen. En er is een grote arbeidskrapte in de zorg. Deze uitdagingen vragen de komende decennia meer dan ooit om verpleegkundige oplossingen. Wat betekenen de ontwikkelingen voor de beroepen van verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist? Wat zie je op je af komen? En wat heb je nodig van je beroepsvereniging? We nodigen leden uit om hierover met ons in gesprek te gaan in vijf bijeenkomsten in juni.  

Doelgroep

Alle leden van V&VN. 

Praktische informatie 

Locatie: Online via MS Teams
Datum: 15 juni 2023 
Tijd: 19.30-21.30 uur 
Prijs: Gratis 
Aantal plaatsen: 50 

Meld je aan voor de MeetUp

We gaan graag in gesprek met alle leden die hierover mee willen denken. Meld je aan voor een van de MeetUps, bij V&VN in Utrecht of online!

Meld je aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!